domingo, 21 de febrero de 2010

Les mancançes s'han deixat veure

Hui diumenge, 21 de febrer, s'ha disputat la competició autonòmica. Pel matí s'han jugat les semifinals en les que ens ha tocat en sort jugar contra el guanyador de la prèvia a què feia referència en l'entrada anterior i que ha recaigut en l'equip de Massalfassar al qual ja havíem guanyat (amb certs problemes per la lesió del nostre bot, Toni) en quarts. 

Hui encara s'ha posat la cosa més justeta i els xavals han tingut que patir fins l'últim joc atés que, després d'haver-los trencat el bot, l'han recuperat i hem arribat a igualar a 35. I no sols això si no que fins i tot els rivals han aconseguit posar-s'hi amb un VAL per 30 al seu favor, tanteig que no han pogut rematar i hem sigut nosaltres els que hem acabat guanyant el joc i la partida, classificant-nos per a la final autonòmica.

Eixe patiment ha vingut provocat perquè la lesió de Toni ha anat a més i li ha vingut justet acabar la partida rabiant de dolor pel problema en el colze que arrastra ja fa temps i que encara no s'ha tractat.
De ben cert que el metge el farà parar de jugar i li manarà repós absolut així que ens tindrem que fer l'ànim de jugar amb David al bot i al rest.

La final no ha tingut color. Orba ens ha destrossat. La duen molt forta. Josep, el mitger té una garrotada impressionant i més d'una volta l'ha llançat per dalt de David. En superen amb potència i amb col·locació. El rest, Arnau, per la seua part, tampoc es queda manco a l'hora de traure-la de rebot. Tot això fa que la superioritat siga palesa. El resultat: 40-10 i gràcies, que podria haver sigut sabatera tal i com s'ha desenrollat la partida. 

El nostre equip, deixant de banda la lesió de Toni, té altres febleses que deuen corregir-se amb un bon monitor que plantege els entrenaments d'una altra manera que no siga simplement passar la pilota per dalt corda, ferir i fer el bot.

A priori, els equips que ens han tocat en el grup del Campionat Autonòmic El Corte Inglés, que hem encetat aquest passat dissabte en la fase preliminar, son assequibles fins i tot sense comptar amb Toni però em tem que en quan passem a la ronda següent ens tocarà patir de valent per seguir vius al campionat.

El temps ho dirà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario