domingo, 7 de febrero de 2010

Estem en la final !!!

Començava jo molt negatiu aquest blog. 

La primera entrada deixa clar les poques ganes dels xiquets en esta temporada. Afortunadament i per diverses raons -la principal d'elles per a mi és el fet de no tindre Godelleta per rival- l'equip s'ha palplantat en la final.

Ahir dissabte 6 de febrer, els xavals disputaren, a la canxa de Borbotó, la partida corresponent a semifinals i, afortunadament, s'acompliren les previsions. 

Ha sigut la primera volta que s'han vist un poquet apretats. D'entrada, Almussafes s'en ha anat cap amunt com una fletxa encarrilant la partida al guanyar el seu bot i també al rest de manera que s'han posat 10 per res. 

A continuació Massalfassar ha guanyat el seu primer joc i la cosa ha anat més o menys igualada fins que els nostres jugadors han posat més distància arribant-hi fins al tanteig de 35 per 10, es a dir, a un joc d'acabar atés que jugaven a 40.

A partir d'ací ens ha tocat patir un poc perquè Toni, el nostre bot, ha començat a ressentir-se'n del colze i les pilotes les tirava totes per baix corda. Ferit en el seu amor propi no ha volgut fer cas del monitor que li ha suggerit canviar-lo i que fera David el bot. Volia rescabalar-se'n.

Amb este panorama hem vist com Massalfassar ens ha retallat la diferència fins a posar-se 35-25 al trencar-nos un bot i guanyar els seus. Amb estos números al marcador el perill residia en els nervis que els nostres estaven agafant, nervis que estaven produïnt més errades de lo normal.

Finalment ens ha arribat el bot de nou i hem rematat la faena. 

He de deixar constància de la gran partida de Víctor que ha ferit com un mestre. N'ha trencat unes quantes i les que no trencaven les deixava tan esmortides que quan a penes botaven la qual cosa feia que els rivals no pogueren jugar-la amb comoditat i mig l'entregaren, bé al punter, David, bé al mitger, Moisés, que s'encarregaven d'acabar el quinze. 

Han jugat molt bé tots. Ben conjuntats i sense a penes fissures. Enhorabona i a la final, allà on ens envien a jugar-la.

No hay comentarios:

Publicar un comentario