sábado, 16 de enero de 2010

Poques novetats a les primeres setmanes


Molt poquetes, la veritat. 

La temporada dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana començà el passat dissabte, dia 9, amb la primera decepció per al nostre equip ja que no va poder estrenar-se a la seu assignada, Beniparrell, perquè ens va arribar la notícia que els rivals (de Quart de Poblet) s'hi trobaven malalts. 

Vist que el seu monitor, Sr. Ramos, no va aportar cap justificant, ens vam anotar la partida sense jugar-la (ni tan sols anar-hi) per no presentats. Això va ser el passat dissabte.

A hores d'ara i al dia present, hui dissabte dia 16, ens hem desplaçat per a jugar contra l'equip de Moixent que tampoc ha oferit cap resistència, atés que son xiquets que pràcticament han encetat l'activitat a mitjans de l'any que acaba de morir, per tant, poca rivalitat podíem trobar-hi. Resultat: 50 - 0.

Pel que fa al proper dissabte, el coordinador de la seu de Beniparrell, Carlos Costa, ja ens ha avançat que no ens molestem a anar-hi perquè dóna per desqualificat l'equip de Turís, el qual, per segon setmana consecutiva no s'hi ha presentat. Vergonyós. Més si cap pel que fa a la passada setmana en què els tocava jugar contra Moixent i tampoc van fer acte de presència deixant els xiquets moixentins amb la mà arreglada i amb un pam de nassos.

Amb això tenim liquidada la primera fase del campionat i quedem a l'aguait dels emparellaments de la segon fase, aixina com també saber si haurem de canviar de seu o ens quedarem a la mateixa.

Seguiré informant...

No hay comentarios:

Publicar un comentario